Kommunikaatio kuuluu kaikille!

https://www.tulkkausperiferia.fi/content/uploads/2021/03/kartta-valkoinen-iso-768x512.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Tulkkaus

Tarjoamme tulkkauspalvelua viittomakielisille, kuulovammaisille, kuulo- ja näkövammaisille, kuuroutuneille sekä huonokuuloisille.

Opetus

Järjestämme viittomaopetuksia ja koulutuksia perheille sekä työyhteisöille.

Hätätilanteessa

Kelan ollessa suljettu, voit ottaa suoraan yhteyttä tulkkeihimme.
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Profiilikuva Elisa Niva

Tulkkaus

Periferiassa on tuoreita, taitojaan hiovia ammattilaisia sekä runsaasti mittaamattoman arvokasta työkokemusta omaavia tulkkeja. Tulkkimme ovat innokkaita tarttumaan pidempääkin sitoutumista edellyttäviin toimeksiantoihin.

Opiskeluissa ja työelämässä on mahdollisuus nivoutua tiiviiksi porukaksi sekä luoda elinikäisiä ystävyyssuhteita. Toistuvien tapaamisten aikana muovautuu rutiineja ja tapoja, unohtamatta yhteisen aiheen synnyttämää sanastoa ja viittomistoa.

Harrastukset virkistävät ja auttavat ketä tahansa meistä rentoutumaan ja iloitsemaan arjen keskellä. Tulkkimme nauttivatkin lukuisista urheilulajeista kuten keilauksesta ja joogasta. Myös lenkkipolkuja kulutetaan pitkin Suomea varsinkin koirakaverien kanssa. Vapaa-ajalla moni meistä hiljentyy lankakerien viereen erilaisten käsitöiden pariin.
opiskelutulkkaus
työelämätulkkaus
urheilu ja liikunta
järjestötoiminta
teatteri
hengelliset tilaisuudet

Tarjoamme tulkkausta myös etänä,

Kelan hyväksymillä etätulkkausohjelmistoilla FaceTime, Google Duo, Google Meet, Jitsi Meet, Messenger, Signal, Skype, Teams, WhatsApp ja Zoom.
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image